Infographic Laten Maken

Wilt u graag een infographic laten maken door een professionele infographic designer? Dan bent u bij Styling Designs aan het juiste adres. Onze infographic designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van spraakmakende infographics waarmee u met gemak een gast blog aanvraag kunt doen bij een gerenommeerde blog in uw niche. Onze infographic ontwerpen beelden complexe materie uit in eenvoudig te begrijpen en consumeren beeldende vormgeving. Blog eigenaren ontvangen dit soort (gratis) content graag en u kunt hiermee zeer gerichte promotie doen voor uw bedrijf en waardevolle backlinks bemachtigen op een natuurlijke manier. Veel blog eigenaren zullen een goede infographic graag op hun site zetten en uw site als bron gebruiken.

Wat zijn infographics?

Infographics zijn over het algemeen grote afbeeldingen waarin data visueel wordt vorm gegeven zodat het makkelijker wordt om bepaalde data sneller in je op te nemen en te begrijpen doordat de data in beeld wordt gebracht. Infographics kunnen voor verschillende soorten data en onderzoeken worden ingezet maar door online marketeers wordt het voornamelijk ingezet als marketing middel. Internetters en mensen in het algemeen zijn visueel ingesteld en aansprekende afbeeldingen worden eenvoudiger en vaker gedeeld via sociale media. Mede hierom zijn infographics bij uitstek geschikt om interessante data visueel vorm te geven waarna het viral kan gaan op sociale media. Het bereik van de boodschap wordt hierdoor enorm. Daarnaast kunnen infographics geintegreerd worden (embed) op websites. Het enige wat u hoeft te doen is de embed code onder de infographic te zetten en de lezer aan te sporen om de infographic op hun blog te plaatsen. In de embed code zit dan een link naar de website van de autheur (u dus). Hiermee kunt u dus enorm veel backlinks vergaren van heel veel verschillende maar gerelateerde sites. Google zal uw site daarna als authoriteit gaan zien omdat al deze sites uit uw industrie teruglinken naar uw site. Een goed doordachte infographic kan dit effect hebben en naast het verspreiden van uw boodschap, hogere Google rankings en een viral effect ook heel veel extra website verkeer opleveren.

Waarom infographics design inzetten?

Infographics hebben een aantal grote voordelen op artikelen. De grote meerderheid van de website bezoekers zijn visueel ingesteld. Zij hebben weinig tijd en scannen in een rap tempo verschillende web pagina´s af op zoek naar bruikbare informatie. Door complexe informatie te ordenen en visueel vorm te geven in aansprekende plaatjes is het mogelijk om een visuele samenvatting te maken van informatie. Infographics design is bij uitstek geschikt om samenvattingen van onderzoeken visueel vorm te geven. Andere geschikte informatie waarbij u een infographic kunt laten ontwerpen zijn o.a.:

  • Web Content; Laat zien welke producten of diensten u aanbied op uw site en geef dit weer in professioneel ontwikkelde graphics. Door uw diensten visueel vorm te geven zal de website bezoeker uw dienstenaanbod eenvoudiger en sneller begrijpen. U onderscheid u hiermee van uw concurrenten en uw conversie ratios zullen stijgen.
  • Blog Content; Versterk de boodschap van uw blog content door een infographic te laten ontwerpen. Wanneer u een infograpic op uw blog heeft dan zal uw content eerder gedeeld worden op social media zoals Pinterest, Twitter, Facebook en Stumbleupon om maar een paar kanalen te noemen. U heeft zo een grotere kans dat uw blog content viral gaat en u een grote stroom aan bezoekers verkrijgt.
  • Visueel vormgeven jaarverslag; Door een duimdik en saai jaarverslag visueel vorm te geven in een eenvoudig te consumeren infographic wordt het lezen van het jaarverslag een stuk leuker. Uw werknemers en aandeelhouders zullen dit zeer zeker kunnen waarderen.

Infographic Portfolio

Hieronder treft u enkele infographics aan die wij hebben gemaakt voor onze internationale clientèle.

bankruptcy1-215x1024

foodinitalyig21-188x1024

goldinvestmentinfographic21-245x1024

homesavingenergyig1-195x1024

infographic-botanicalherbsig1-157x1024

infographic-designer-amsterdam-menwomen_spendmoney21-285x1024

infographic-designer-nederland-teainfographicprw1-186x1024

infographic-designer-raisedgardenbeds1-242x1024

infographic-nederland-london2012infographic1-210x1024

infographic-ontwerp-buildmyrankinfoprw1-349x1024-2

infographic-ontwerper-couchmadeig21-249x1024

infographics-amsterdam-e-cigaretteinfo51-1024x632

infographics-sunglassesig1-202x1024

infographic-vormgever-diamondinvestmentinfographic1-250x1024

mathmed_cruiseiii_21

petcosts21-232x1024

seoalgorithmiprw1-244x1024

stenopsisinfo31-299x1024

trustourfriendsifo_ok_cs31-233x1024

why-make-infographic1

wrongbodypart31

Kosten Infographics Laten Maken

De kosten voor het laten maken van infographics verschilt per project. Elk project moet worden geanalyseerd op complexiteit, het aantal te gebruiken en ontwerpen beelden, de grootte van het render bestand en de oplevertermijn. Al deze factoren dragen bij aan het bepalen van de prijs.

Wilt u meer informatie omtrent het laten ontwerpen van een infographic? Neem dan op via onderstaande button.