Internet Marketing Diensten en Advies

“Internet Marketing: Gerichte Online Website Promotie”

Met internet marketing zorgen wij ervoor dat uw website beter vindbaar wordt in onder andere Google. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw boodschap duidelijk overkomt bij uw doelgroep. Dit doen wij met effectieve internet promotie zoals zoekmachine optimalisatie van uw website, linkbuilding, video creatie en promotie, social media promotie, het schrijven en verspreiden van artikelen en persberichten. Daarnaast bereike wij uw doelgroep met gericht advertenteren op websites die gerelateerd zijn aan uw website, via het advertentienetwerk van Google (Adwords) en met het zeer gerichte advertentie model van Facebook waarbij het mogelijk is om zeer gepersonaliseerde advertenties te maken die direct aanspreken en aanzetten tot een klik.

De basis voor goede vindbaarheid van uw site is het optimaliseren van uw website voor de juiste zoekwoorden. Zoekmachine optimalisatie complementeren wij met verschillende internet marketing technieken die we inzetten op het moment dat het potentiele rendement groot is en u het meeste succes van de te volgen strategie gaat hebben. Zoekmachine optimalisatie passen wij automatisch al toe bij het ontwikkelen van nieuwe websites. Zo weet u zeker dat uw nieuwe website optimaal gaat presteren en de bezoekers zal binnenhalen die op zoek zijn naar uw producten of diensten.

Lees verder over de verschillende SEO diensten die wij aanbieden en de effectieve SEO strategie de we daarvoor hebben ontwikkeld en continue verbeteren en aanpassen aan de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Styling Designs hanteerd een eenvoudig zoekmachine optimalisatie stappenplan bestaande uit 7 stappen die allemaal kunnen worden doorlopen voor een volledige optimalisatie strategie of waarvan er slechts enkele stappen worden toegepast wanneer hier behoefte aan is.
Onze seo diensten zijn helder, inzichtelijk en komen met duidelijke rapportages waarmee u precies kunt zien welke resultaten wij voor u hebben behaald. Uw persoonlijke seo consultant adviseert u bij elke te nemen stap en overlegd alle te ondernemen stappen met u alvorens aan de slag te gaan.

1: Installeren Google Analytics

Stap 1: Installeren Google Analytics voor analyse bezoekersaantallen en op welke zoekwoorden uw site gevonden wordt in de zoekmachines (goede zoekwoorden worden gebruikt in het verdere seo process) + maandelijkse rapportage Google Analytics in uw mailbox + aanmelden site bij Google webmasters voor analyze mogelijkheden waarmee fouten in de site kunnen worden opgespoort.

2: Zoekwoordenonderzoek

Stap 2: Converterende zoekwoordenonderzoek voor de hele site: Rapport voor belangrijke converterende zoekwoorden die betrekking hebben op uw website en doelgroep. Wij onderzoeken op welke gerichte zoekwoorden veel gezocht wordt en waar uw website de meeste omzet mee kan behalen o.a. door het berekenen van de Keyword Effectiveness index (KEI).

Deze lijst met zoekwoorden kunnen we tevens gebruiken om uw Google Adwords campagne mee te optimaliseren en zullen we gebruiken op de zoekwoord rankings mee bij te houden.

3: Keyword Ranking Rapport

Stap 3: Keyword Ranking Rapportages. 2 x ontvangt u een ranking rapportage in pdf formaat. In het Keyword Ranking Rapport kunt u in een mooi overzicht de progressie van de rankings zien voor de belangrijke zoekwoorden die zijn bepaald met het zoekwoordenonderzoek.

Het rapport laat tevens zien op welke zoekwoorden gemakkelijk en snel een goed resultaat kan worden behaald omdat we zichtbaar maken hoeveel concurrenten het zoekwoord in de titel van hun webpagina gebruiken. Dit wordt meegenomen in de zoekwoorden efficiency berekening (KEI).

Het eerste keyword ranking rapport dient tesamen met het eerste Google Analytics rapport als referentiepunt en nulmeting.

4: Concurrenten Onderzoek

Stap 4: Concurrenten onderzoek rapport. Hoe goed is uw website geoptimaliseerd t.o.v. uw 9 grootste concurrenten op het in stap 1 gevonden belangrijkste zoekwoord. A.d.h.v. dit rapport wordt duidelijk hoeveel inspanning er nodig is voor een top positie. (Een interessante concurrent kunnen we indien gewenst uitgebreid onderzoeken voor €25,- per website.
De sterke punten van deze concurrent worden dan zichtbaar en zijn dan makkelijker te kopieren.)

5: Optimaliseren Web Pagina´s

Stap 5: Optimaliseren van belangrijke pagina’s.
Kosten: €35,- per pagina (meestal exclusief sitemap, linkpartners pagina en andere niet relevante pagina’s).

6: Top Linkbuilding Opties Achterhalen

Stap 6: Genereren lijst met top linkbuilding opties. Oftewel, websites waar we links kunnen bemachtigen naar uw site. De links zijn zo goed mogelijk gesorteerd op linksoort en linkvalue. Kosten: € 100,- per 100 top linkopties

7: Linkbuilding

Stap 7: Linkbuilding; zorgen voor een continue natuurlijke (niet te snel) aanvoer van nieuwe links van relevante pagina’s, naar relevante pagina’s. Linkbuilding kan voor het beste resultaat het beste maandelijks worden herhaald. Bij het aanmaken van de links zorgen we voor een balans in het soort links (directory-, blog-, social bookmarking- en article links) naar de pagina’s. We maken gebruik van websites die we in eigen beheer hebben en uit ons link netwerk.

Introductie Pakket met Kortingsprijs €350,- (€ 36,- korting):

  • 10 directory links € 7,50 per link
  • 10 blog comments
    (Taken: aanmaken profiel op forum of blog, instellen profielplaatje en profieltekst, link toevoegen naar de site op de profiel pagina en schrijven relevante blog comment van minimaal 15 woorden met link naar de site) € 12,50 per link
  • 10 social bookmark links van gerelateerde accounts € 5,- per link
  • Twee voor de zoekmachines geoptimaliseerde artikelen met maximaal 2 links naar de site.
    1 x 400 woorden en 1 x 600 woorden voor € 0,12 per woord.
    Kosten voor het plaatsen van beiden artikelen op twee PR2+ blogs € 8,- per artikel