Domeinnaam Laten Registreren – Internet Domeinregistratie

Whois Protection €5,-/Jaar

.nl 7,50 per jaar

.be 12,50 per jaar

.eu 12,50 per jaar

.com 15,- per jaar

.org 15,- per jaar

.net 15,- per jaar

Whois Protection €5,-/Jaar

.co.uk 12,50 per jaar

.info 15,- per jaar

.de 12,50 per jaar

.nu 12,50 per jaar

.co 15,- per jaar

.es 17,-  per jaar

Uw Domeinnaam Laten Registreren Door Styling Designs

U kunt ons ook een mooie domeinnaam laten uitzoeken voor u. Wij doen dan zoekwoordenonderzoek om uit te vinden of er nog domeinnamen vrij zijn die 1 of meerdere belangrijke zoekwoorden bevatten. Zo heeft uw site in Google een concurrentievoordeel aangezien het gemakkelijker zal scoren worden op de zoekwoorden die de domeinnaam bevat. Tevens leidt een zoekwoord domein tot meer kliks aangezien de zoekwoorden dikgedrukt worden weergegeven in de zoekresultaten wanneer men erop zoekt.

Domein Verhuizen

U kunt uw domeinen verhuizen naar ons zodat u kunt profiteren van onze lage kosten en goede service. Al het werk zullen wij uit handen nemen zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Commerciële Premium Domeinnamen

Wij kunnen ook voor u onderhandelen bij het aankopen van commerciële premium domeinnamen. Dit zijn domeinnamen die al geregistreerd zijn en te koop staan. Wij zullen dan gaan zoeken en onderhandelen bij aanbieders van commerciële, al geregistreerde domeinnamen en domeinnamen die komen te vervallen oftwel de dropped domain names en quarantaine domeinen. Door ervaring kunnen wij de beste domeinnaam voor u vinden zodat uw website, project en onderneming een vliegende start kan maken.

Zo heeft u namelijk baat bij een goed in het oor klinkende domeinnaam en het liefste bevat uw domeinnaam ook uw belanrijkste zoekwoord zodat u makkelijker gaat scoren in de zoekmachines op dat zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden. Dit zijn de zogenoemde exact match domain names oftwel EMD domeinen.

Overige Domeinnaam Registratie Diensten

Naast het huren van een domeinnaam heeft u ook website hosting nodig om uw domeinnaam aan te koppelen. Wij helpen u graag hierbij zodat uw domeinnaam gekoppeld is aan uw hposting pakket en u na het inloggen op het DirectAdmin panel direct via Installatron uw WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS pakket kunt installeren met een druk op de knop. U heeft hier praktisch geen hulp bij nodig. Let er wel op dat u uw wachtwoorden die automatisch gegenereerd worden goed bewaard!

 

U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij zorgen ervoor dat uw domeinnaam aan uw hosting pakket wordt gekoppeld. Wij zullen u tevens altijd 2 maanden van tevoren op de hoogte stellen dat u uw domeinnaam moet verlengen zodat u ruim de tijd heeft om uw domein te verlengen en deze niet komt te vervallen. Bedrijven hebben de mogelijkheid om domeinen automatisch te laten verlengen. Dit alles volgens de huidige wetgeving waarbij het niet is toegestaan om stilzwijgend abonnementen of contracten te verlengen.

Wacht niet te lang met het bestellen van uw gewenste domeinnaam want de kans bestaat dat hij morgen bezet is!