WordPress Sniper Site Landingspagina Incl. Gratis EMD Domein Voor Lead Generatie

WordPress Sniper Sites Met Backlinks €250,- Ex. BTW Per Jaar

Wilt u snel hoog in Google komen met een nieuwe site zodat u een extra advertentie positie in de natuurlijke zoekresultaten van Google heeft? Dan is een sniper site de ideale oplossing om extra leads binnen te krijgen via een nieuw domein op het internet. Een sniper site is een website met slechts 4 pagina´s met 300 woorden Seo tekst en met een duidelijke call-to-action in de vorm van een offerte aanvraag formulier. Daarnaast heeft de site een contact pagina waarmee de website bezoekers in contact kunnen komen met uw bedrijf.

Omdat de site op een EMD (Exact Match Domein) domein staat met 1 van uw belangrijkste (niche) keyword(s) erin zal de site gemakkelijk gaan ranken in Google voor dit zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden. Dit werkt nog steeds erg goed ondanks de laatste exact match domain update van Google. U kunt dit zien aan onze case studies onderaan deze pagina. Wij bevelen aan om de EMD domeinen te gebruiken om extra verkeer te genereren en niet om uw brand name te promoten want hier gebruikt u uw money site voor.

launch-jacking-vs-sniper-sites

Daarnaast is het mogelijk om naar de hoofdsite te linken vanaf de homepagina waardoor u een waardevolle dofollow in content homepage link te bemachtigen die u niet snel op een andere manier kunt krijgen. Wanneer we gaan interlinken zullen we de Whois data afschermen voor Google zodat Google er niet achter kan komen dat de site van u is en dat u dus naar uw eigen site linkt. Deze dofollow in content homepage links zijn 1 van de meest waardevolle links die u kunt krijgen. De sniper site kan uiteraard ook alleen als lead generatie site gebruikt worden. U krijgt er een  extra ranking resultaat bij in de natuurlijke zoekresultaten voor een belangrijk zoekwoord uit uw branche en bouwt “online real estate” op dat steeds meer waard wordt naarmate de site ouder wordt en de domeinnamen schaarser!

Plaatsing van de site op een exact match domain (EMD)

De site wordt geplaatst op een exact match domain (EMD) die we voor u uitzoeken. Hiervoor doen we zoekwoorden onderzoek en bekijken welke keywords een hoog zoekvolume hebben en relatief weinig concurrentie zodat we eenvoudig hoog in Google komen. Daarna bekijken we welke .nl .net of .com domeinen er nog vrij zijn. Uiteraard gaat onze voorkeur uit naar een .nl domein maar aangezien deze vaak niet meer beschikbaar zijn en de andere extensies ook goed ranken in Google zullen we een afweging maken tussen de waarde van het .nl domein en het aantal bezoekers dat we kunnen gaan binnenhalen met een EMD. Meestal gaat onze voorkeur uit naar een keyword domein waarmee we de meeste bezoekers mee kunnen binnenhalen en dus de zoekwoorden met de hoogste zoekvolumes bevatten in de URL. Wanneer de url een keyword (zoekwoord) bevat krijgen we de site erg gemakkelijk in de top van Google voor dat zoekwoord.

Percentage exact match domeinen in de top resultaten van Google en Bing

Hieronder kunt u zien dat het percentage exact match domeinen in de top resultaten van Google en Bing erg hoog is. U kunt dit ook eenvoudig zelf achterhalen door naar de top resultaten te kijken voor elk willekeurig zoekwoord dat u intypt in Google. U zult snel genoeg zien dat veel resultaten op de eerste pagina van Google.nl het keyword in de domeinnaam bevatten met of zonder toevoeging aan het zoekwoord (b.v. canvascompany.nl voor het zoekwoord canvas).

percentage-exact-match-domains-in-top-serps-600x308

Artikelen Plaatsen Voor Sterke Backlinks & Call-to-Action

We plaatsen 4 artikelen van minimaal 300 woorden op de site en voegen een call-to-action toe aan de website (eenvoudig offerte aanvraag formulier) dat direct bereikbaar is op de homepage (voorbeeld, zie rechts: http://www.zoekmachinemarketingdiensten.nl/ ). Daarnaast schrijven we 5 artikelen van 300 woorden die we plaatsen op blog sites met een PageRank 2 t/m 5 zodat de site meteen 5 sterke backlinks krijgt. Ook plaatsen we de site in 10 PR2 t/m PR 5 directories wat ervoor zal zorgen dat de site naar alle waarschijnlijkheid op de eerste pagina van Google komt en minimaal op de 2e pagina voor het EMD keyword.

call-to-action-200x152

De website en de domeinnaam (wat al veel waard is op zichzelf omdat het een EMD is en we deze zorgvuldig voor u hebben uitgekozen) is volledig in uw eigen bezit en kan u altijd nog door ons laten uitbreiden met meer pagina´s en features zoals bijvoorbeeld een webshop. Het design zal standaard zijn en hier zijn alleen aanpassingen op mogelijk tegen meerprijs maar u kunt ervanuit gaan dat we u een modern design leveren voor uw lead generatie landingspagina. We zorgen ervoor dat de site er netjes uitziet en dat de tekst en call-to-action duidelijk zijn en uw diensten goed verwoorden.

Resultaten Uit Het Verleden – Case Studies

Hieronder ziet u enkele screenshots van sniper sites die we met deze strategie op de eerste pagina van Google hebben gekregen.

autobedrijfveenendaal-nl-emd-testcase-1024x508

dakdekkerutrecht-com-case-study

dakdekkerutrecht-com-case-study-2

zoekmachinemarketingdiensten-nl-case-study

zoekmachinemarketingdiensten-nl-case-study2

Hosting en Domeinhuur

Het eerste jaar krijgt u gratis hosting en domeinhuur.
Daarna zijn de kosten voor een .nl domein €12,50 per jaar en de hosting €25,- per jaar.
Wij zorgen er dan voor dat er altijd een backup aanwezig is en dat uw site probleemloos online blijft staan en de leads naar uw mailbox worden gestuurd.

Neem contact met ons op om uw eigen sniper site landingspagina te bestellen.

web-hosting